Overslaan en naar de inhoud gaan

Activiteiten

Serviceproject 2017 Wieerter Kwis

Op zaterdagavond 18 maart 2017 van 18 – 23 uur vindt De Wieërter Kwis plaats. Hiermee kan je geld winnen voor een zelfgekozen Weerter goed doel. Het is de bedoeling dat je een team samenstelt. Met dit team ga je de kwis spelen. Er worden vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd die je van de organisatie hebt gekregen.

Voordat je inschrijft, moet je een teamnaam verzinnen en een goed doel bedenken waarvoor je gaat spelen. Je team mag uit een onbeperkt aantal mensen bestaan. Wij raden aan om een team te vormen tussen de 8 en 15 mensen. Met minder dan 8 zul je namelijk hard door moeten werken om alle vragen op tijd ingevuld te krijgen. Je hoeft verder niet aan te geven uit hoeveel personen jouw team bestaat dus je kunt nog tot op het laatste moment mensen werven voor jouw team.

Kwishonk
Zorg zelf met je team voor een goede locatie om de kwis te maken, een “kwishonk”. Een ruime woonkamer/keuken waar je gebruik kunt maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals laptop’s, telefoons, rekenmachines, is aan te raden. Vergeet natuurlijk ook niet iemand verantwoordelijk te maken voor een lekker hapje en drankje, gezelligheid mag op 18 maart natuurlijk zeker niet ontbreken! Overigens mogen alle hulpmiddelen worden ingezet voor de kwis, er is slechts 1 spelregel: er mag geen contact plaatsvinden met andere teams. Hier zijn we onverbiddelijk in!

Goed doel
Er wordt gespeeld voor een Weerter goed doel. Dit mag alles zijn, de wijkvereniging, jouw sportclub, een activiteit voor ouderen, noem maar op. Het is dus wel belangrijk dat het goede doel “een Weerts karakter” heeft en dat het gewonnen geld in de Weerter gemeenschap terecht komt.

Weet je niet direct een goed doel? De organisatie heeft een lijst met goede doelen in Weert tot hun beschikking waar je een goed doel uit kunt kiezen om voor te spelen. Neem hiervoor contact op met de organisatie via info@wieerterkwis.nl.

Website:

http://wieerterkwis.nl/

Nieuws:

https://www.weertdegekste.nl/2017/03/honderden-mensen-op-de-been-tijdens-eerste-wieerter-kwis-fotos/